Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Dental 2022: Η κλαδική έκθεση επανέρχεται τον Μάιο

Dental 2022: H κλαδική έκθεση επανέρχεται τον Μάιο

Πιστή στο ραντεβού της, η μεγαλύτερη έκθεση οδοντιατρικών – οδοντοτεχνικών ειδών στην Ελλάδα, Dental Expo, επανέρχεται από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. 
Με γνώμονα την ενίσχυση της ενημέρωσης των Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών της Ελλάδας με τεχνολογίες και προϊόντα αιχμής έρχεται η 22η κλαδική έκθεση Dental αποτελώντας το σταθερό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου.
 
Η έκθεση οργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών – Οδοντοτεχνικών Ειδών, ο οποίος μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής και παρουσίας στην αγορά, καθώς και από την εταιρεία RM INTERNATIONAL που ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία μιας δυναμικής έκθεσης που θα υποστηρίξει όλες τις εξελίξεις του κλάδου.
 
Στην Dental 2022 συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Οδοντιάτρων και των Οδοντοτεχνιτών. με
 
Στόχος η δημιουργία μιας διοργάνωσης διεθνούς εμβέλειας που θα αποτελεί σημείο αναφοράς του επαγγέλματος, σε επιστημονικό και εμπορικό επίπεδο, με έμφαση στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στην ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.
 

Check Also

Δωρεάν Πλατφόρμα για το σύστημα MyData

Τι είναι το myDATA; Με την ηλεκτρονική πλατφόρμα “myDATA” η ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *