Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Δημοσιεύστε το δικό σας άρθρο στο Dentalpress

Δημοσιεύστε τα Οδοντιατρικά άρθρα σας στο Dentalpress:

Αναζητούμε πάντα νέα άρθρα και απόψεις από συγγραφείς που το επαγγελματικό ή επιστημονικό τους πεδίο είναι σχετικό με το αντικείμενο του dentalpress.gr.

Θα χαρούμε να μοιραστείτε περιεχόμενο στο dentalpress μεταλαμπαδεύοντας γνώση και εμπειρία προς συναδέλφους.

Οδηγίες υποβολής άρθρων:

  • Δεν γίνονται δεκτά άρθρα με θέματα που δεν σχετίζονται με τον ιστότοπο.
  • Tα άρθρα, γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα, πρέπει να έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα προς το αντίστοιχο κοινό και να αποτελούν “πνευματική ιδιοκτησία” σας.
  • Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες σε μορφή PNG, JPG μόνο αν αποτελούν “πνευματική ιδιοκτησία σας” για να αποφεύγονται προβλήματα copyright.
  • Μαζί με το άρθρο, και ένα σύντομο βιογραφικό σας, ώστε να γίνεται ξεκάθαρο από ποιον/ποια προέρχεται το άρθρο. πχ (ονοματεπώνυμο, σπουδές, περιοχή εργασίας, site οδοντιατρείου/εργαστηρίου κλπ).
  • Τα άρθρα αντανακλούν τις απόψεις του συγγραφέα και όχι υποχρεωτικά του dentalpress.
  • Μετά από κάθε δημοσίευση σας ενημερώνουμε σχετικά.
  • Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τη δημοσίευση άρθρων.

Πώς να υποβάλετε τα άρθρα σας:

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να γράψετε και να μας στείλετε το άρθρο σας ή εναλλακτικά μπορείτε απλά να μας το στείλετε στο email: info@dentalpress.gr

Μαζί με το άρθρο, θα θέλαμε και ένα σύντομο βιογραφικό σας, το οποίο θα δημοσιεύεται στο τέλος του άρθρου σας όπως μπορείτε να δείτε και εδώ: Λοιμώξεις στο οδοντιατρείο και μέτρα για την αποφυγή τους!

Εάν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνία ή στη διεύθυνση info@dentalpress.gr

Αν στην παρακάτω φόρμα δεν υπάρχει ακόμα αντίστοιχη κατηγορία για την δημοσίευση του άρθρου σας, επιλέξτε Επιστημονικά άρθρα και οι συντάκτες θα φροντίσουν για την παρουσίαση του στην σωστή κατηγορία.

Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.
Επιλέξτε τις εικόνες σας για μεταφόρτωση.