Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Άννα Κόρκα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Άννα Κόρκα

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μεταξά Άγγελου 33, Γλυφάδα Διεύθυνση Εργασίας: Ελευθερίου Βενιζέλου 260, Καλλιθέα Τηλέφωνα Εργασίας: 694 531 6487 Website: annakorka.gr

Βιογραφικό:

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Εθελόντρια κοινωνικού ιατρείου δήμου Ελληνικού και συμμετοχή σε προγράμματα πρόληψης του ΟΣΠ
  • Συνεχή επιμόρφωση σε εξειδικευμένα προγράμματα, παρακολούθηση σεμιναρίων και πανελλήνιων οδ/κών συνεδρίων

Ονομάζομαι Αννα Κόρκα
Είμαι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μου αλλά και τη συνεργασία μου στον ίδιο χώρο με καταξιωμένους και έμπειρους συναδέλφους μου έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για την πρόληψη όσο για την πλήρη αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση του στόματός σας.

Δραστηριοποιούμε σε δυο ιατρεία ανάλογα την περιοχή που σας εξυπηρετεί καλύτερα αλλά και ανάλογα με το σχέδιο θεραπείας.
Στο ιατρείο στην Καλλιθεά αντιμετωπίζουμε κυρίως χειρουργικά και περιοδοντολογικά περιστατικά ενώ στη Γλυφάδα εξατομικεύεται στην ορθοδοντική και αισθητική αποκατάσταση.
Και στα δύο ιατρεία έχουμε τη δυνατότητα για την εφαρμογή όλης της γκάμας της σύγχρονης γενικής οδ/κής τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μεταξά Άγγελου 33, Γλυφάδα

Ελευθερίου Βενιζέλου 260, Καλλιθέα