Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Άννα Λεβή - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Άννα Λεβή

Χειρουργός Οδοντίατρος – Προσθετολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Συγγρού & Ζαλοκώστα 38, Χαλάνδρι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 6896 597 Website: prostheticdentistry.gr

Βιογραφικό:

Η Κα Α. Λεβή αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997. Στη συνέχεια μετέβη στην Αμερική όπου εξειδικεύθηκε στο Πανεπιστήμιο Connecticut School of Dental Medicine, USA στην Οδοντική Προσθετική, Οδοντικά Εμφυτεύματα, Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και μετά από 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης απέκτησε τον τίτλο του Master of Dental Sciences με την αποφοίτησή της από το συνδυασμένο πρόγραμμα στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα στο αντικείμενό της σε αναγνωρισμένα περιοδικά και έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες στο χώρο της σε παγκόσμια συνέδρια. Από το 2001 εργάζεται στο ιδιωτικό ιατρείο της και συνεργάζεται με ειδικούς όλων των ειδικοτήτων σε διάφορα νοσοκομεία.

 

 • Εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο από το 2001 που επέστρεψε από την Αμερική όπου μετά από 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης ολοκλήρωσα την εξειδίκευση στην Οδοντική Προσθετική και απέκτησα τον τίτλο του Μaster of Dental Sciences στο Πανεπιστήμιο του Connecticut School of Dental Medicine USA, ένα απ’τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα της χώρας.
 • Συνεργάτης του ΔΚΘΑ “υγεία”
 • Διδάσκει Ακίνητη και Κινητή Προσθετική στην κλινική της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996-1998 και από το 2001-2007
 • Διδάσκει ως Κλινικός Μέντορας στην Προπτυχιακή κλινική Πανεπιστημίου Connecticut, Farmington, CT, USA, Ιανουάριος 2001 – Ιούνιος 2001
 • Ακίνητη Προσθετική: διαγνωστικό κέρωμα, χύτευση, τελείωμα μεταλλικού σκελετού, τοποθέτηση πορσελάνης, χαρακτηρισμός πορσελάνης για ακίνητες μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις.
  Μάθηση βασιζόμενη στο πρόβλημα (Problem-Based Learning – PBL)
  Οδοντική Ανατομία και Μορφολογία,
  Ολικές Οδοντοστοιχίες
 • Συνεργάτης στην Έδρα Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φεβρουάριος 1997 – Σεπτέμβριος 1997,Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Συγγρού & Ζαλοκώστα 38, Χαλάνδρι