Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Έλενα Κόφα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Έλενα Κόφα

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Έλληνος Στρατιώτου 85 & Λευκωσίας, Πάτρα Τηλέφωνα Εργασίας: +302610429555 Τηλέφωνα Εργασίας: +306942429555 Website: odontiatros-kofa.gr

Βιογραφικό:

Η Χειρουργός Οδοντίατρος Έλενα Κόφα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα από το 2005. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και για παραπάνω από 10 χρόνια βρίσκεται, υπεύθυνα, στο πλευρό κάθε ασθενή, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αντιμετωπίζοντας, αποτελεσματικά, οποιοδήποτε οδοντιατρικό πρόβλημα.

Η Οδοντίατρος στοχεύει στην άριστη περίθαλψη, προσφέροντας προηγμένη φροντίδα και πλήρη ενημέρωση στον ασθενή. Σε ένα φιλικό και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μέσα και ιατρικά μηχανήματα ιατρείο, στην Πάτρα, η ιατρός παρέχει έγκυρη διάγνωση και θεραπεία, θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας. Στο ιατρείο πραγματοποιούνται ακόμη ψηφιακές ακτινογραφίες, ενώ η χειρουργός οδοντίατρος διαθέτει και ενδοστοματική κάμερα, για εξετάσεις ακριβείας.

Η συνεχής εκπαίδευση της ιατρού και η αξιόλογη επαγγελματική της εμπειρία εγγυώνται, πάντα, το άριστο αποτέλεσμα.

Στο ιατρείο της Έλενας Κόφα, στην Πάτρα, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Οδοντιατρικής Επιστήμης.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Έλληνος Στρατιώτου 85 & Λευκωσίας, Πάτρα