Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Αγγελική Στεργίδου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Αγγελική Στεργίδου

Χειρουργός Οδοντίατρος – Προσθετολόγος Lagadas Smiles
Διεύθυνση Εργασίας: Πλατεία Μακεδονίας 1, Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2394301916 Website: lagadas-smiles.gr

Βιογραφικό:

Η Αγγελική Στεργίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Το 2007 αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας με βαθμό απολυτηρίου 19,8 (Άριστα) και εισήχθη με πανελλήνιες εξετάσεις και σειρά επιτυχίας 4η στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Αποφοίτησε το 2012, με βαθμό «Λίαν καλώς».

Το 2014 εισήχθη πρώτη στο τριετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. στην κατεύθυνση της Προσθετικής, από όπου και αποφοίτησε με «Άριστα» ενώ παράλληλα εργαζόταν σε ιδιωτικά οδοντιατρεία τόσο στην Καβάλα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από το Σεπτέμβριο του 2019 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο κέντρο του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ειδικεύεται στην Προσθετική Οδοντιατρική, την Προσθετική Εμφυτευματολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλατεία Μακεδονίας 1, Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη