Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Αθανάσιος Καραμπάσης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Αθανάσιος Καραμπάσης

Χειρουργός Οδοντίατρος – Ενδοδοντολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Καραολή Δημητρίου 123, Εύοσμος – Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 231 070 0009 Website: endodontic-clinic.gr

Βιογραφικό:

Ο Αθανάσιος Χ. Καραμπάσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2013 και στην συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στο 88 τάγμα υγειονομικού Λήμνου και στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το 2015 εισήχθει στο τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Ενδοδοντολογία της Οδοντιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. Έκτοτε ασκεί αποκλειστικά την ενδοδοντολογία ως εξωτερικός συνεργάτης σε διάφορα οδοντιατρεία και από το 2019 στο ενδοδοντολογικό ιατρείο Αθανάσιος Καραμπασης.

Επιστημονικό έργο: Ο οδοντίατρος- ενδοδοντολόγος Αθανάσιος Καραμπάσης έχει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία σε επιστημονικά συνέδρια, με ομιλίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Διατελεί μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας, του Συλλόγου Ελλήνων Ενδοδοντολόγων και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Στο οδοντιατρείο τελείται εξειδικευμένη και αποκλειστική άσκηση της Ενδοδοντίας.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Οι θεραπείες γίνονται με την χρήση μικροσκοπίου εξασφαλίζοντας το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Καραολή Δημητρίου 123, Εύοσμος – Θεσσαλονίκη