Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Αλεξάνδρα Πάντου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Αλεξάνδρα Πάντου

Χειρουργός Οδοντίατρος – Εμφυτευματολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: 28ης Οκτωβρίου 41, Ιωάννινα Τηλέφωνα Εργασίας: 26510 20086 / 6979 231943 Website: implants-pantou.gr

Βιογραφικό:

Η γιατρός Αλεξάνδρα Πάντου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προπτυχιακές της σπουδές, εργάσθηκε ως γενική οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Αθήνα και παράλληλα ήταν επιστημονική Συνεργάτιδα της κλινικής της Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής.
Το 2002 εισήχθη πρώτη στο τριετές πρόγραμμα κλινικής εξειδίκευσης στην Περιοδοντολογία, στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, από όπου απέκτησε το Μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master of Science) στην Περιοδοντολογία. Ύστερα εργάσθηκε ως Περιοδοντολόγος σε Οδοντιατρικά Κέντρα στην Αθήνα, όντας παράλληλα Επιστημονική συνεργάτιδα της κλινικής της Περιοδοντολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.
Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό περιοδοντολογικό ιατρείο, ασχολούμενη αποκλειστικά με περιστατικά που άπτονται της ειδικότητάς της (θεραπεία περιοδοντικών νόσων, τοποθέτηση εμφυτευμάτων, θεραπεία με laser), στην πόλη των Ιωαννίνων. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της και της επαγγελματικής της δραστηριότητας, έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις (Ελεύθερες ανακοινώσεις, Poster) τόσο σε διεθνή συνέδρια στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, και έχει δημοσιεύσεις στον ελληνικό και διεθνή τύπο.
​Είναι ενεργό μέλος:
  • του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων
  • της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας
  • της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας
  • της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης
  • της Διεθνούς Επιστημονικής Oμάδας Εμφυτευματολόγων ΙΤΙ (study club director)
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

28ης Οκτωβρίου 41, Ιωάννινα