Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Ανδρέας & Δημήτρης Μαλάμης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ανδρέας & Δημήτρης Μαλάμης

Malamis Dental Clinic
Διεύθυνση Εργασίας: Χατζηαποστόλου 2-4 Άλιμος Διεύθυνση Εργασίας: Ζησιμοπούλου 12 & Μεταξά 30, Γλυφάδα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 97 36 402 / 210 89 45 488 Website: malamisdental.com

Βιογραφικό:

Στα ιατρεία μας παρέχονται θεραπευτικές και προσθετικές υπηρεσίες από όλο το φάσμα της οδοντιατρικής. Ιδιαίτερο βάρος δίδεται στην αντιμετώπιση σύνθετων και απαιτητικών περιστατικών χειρουργικής τοποθέτησης οστεοενσωματούμενων εμφυτευμάτων, προσθετικής αποκατάστασης αυτών καθώς και περιστατικών οστικής αναγέννησης (bone regeneration), λόγω της εξειδίκευσης των ιατρών και της 28ετούς εμπειρίας στον τομέα της εμφυτευματολογίας.

Ανδρέας Μαλάμης

Το 1978 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 1983 με βαθμό πτυχίου “Λίαν Καλώς”

Ακολούθως ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό Σώμα με την ειδικότητα του χειρουργού οδοντιάτρου.

Το 1993-1994 παρακολούθησε με επιτυχία το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Για μία δεκαετία (1989-1999) υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στην Κλινική της Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Από το 1985 διατηρεί οδοντιατρείο στα νότια προάστεια, όπου καλύπτονται οδοντιατρικές ανάγκες από όλο το φάσμα της οδοντιατρικής, με έμφαση στην Περιοδοντολογία και την Εμφυτευματολογία.

Ο ιατρός δραστηριοποείται στο αντικείμενο της Εμφυτευματολογίας από το 1991. Έχοντας εμπειρία 28 χρόνων στο ιατρείο αντιμετωπίζει τα πλέον σύνθετα και απαιτητικά χειρουργικά περιστατικά περιοδοντίτιδας, εμφυτευμάτων και οστικών μοσχευμάτων με επιτυχία και πάντα ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες και ελάχιστα παρεμβατικές μεθόδους.

Το 2012 ολοκλήρωσε διετή κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών επιπέδου Master of Science (2010-2012) στη χρήση των laser στην οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Άαχεν στη Γερμανία με ερευνητικό αντικείμενο την επίδραση του διοδικού laser σε χρωματικά κωδικοποιημένες βίδες κάλυψης εμφυτευμάτων.

Ο ιατρός είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας  (EFP) και της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης.

Μέσω της τακτικής συμμετοχής του σε εθνικά και διεθνή συνέδρια ο ιατρός παραμένει διαρκώς ενημερωμένος πάνω στις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης εκσυγχρονίζοντας και βελτιώοντοντας συνεχώς το επίπεδο των παρεχόμενων προς τους ασθενείς οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Δημήτρης Μαλάμης

Το 2004 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 2009 με βαθμό πτυχίου “Λίαν Καλώς”.

Το 2010 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο Υγειονομικό Σώμα με την ειδικότητα του χειρουργού οδοντιάτρου.

Το 2012 ολοκλήρωσε διετή κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών (2010-2012) στη χρήση των laser στην οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Άαχεν στη Γερμανία (RWTH Aachen).  

Κατά τη διάρκεια της τριετίας 2012-2015 εξειδικεύτηκε στο αντικείμενο της Περιοδοντολογίας και Εμφυτευματολογίας στις Η.Π.Α., στο Ohio State University, στο παλαιότερο πρόγραμμα Περιοδοντολογίας των Η.Π.Α. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ο ιατρός είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση των πλέον επιβαρυμένων περιοδοντολογικών και εμφυτευματολογικών περιστατικών και στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων συντηρητικών και χειρουργικών τεχνικών.

Για την επίδοση και την προσφορά του στο πρόγραμμα διακρίθηκε ως πρώτος μεταξύ των ειδικευόμενων του προγράμματος “Chief Resident”.

Το 2016 μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση προφορικών και γραπτών εξετάσεων έγινε πιστοποιημένο μέλος του American Board of Periodontology (ABP).

Είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας (EFP), της Αμερικάνικης Ακαδημίας Περιοδοντολογίας (AAP) και του International Team for Implantology (ITI).

Από το 2015 εργάζεται μαζί με τον συνάδελφο και πατέρα του ιατρό κύριο Ανδρέα Μαλάμη στα οδοντιατρεία Μαλάμη με έμφαση στην Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία.

Από το 2016 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα της Περιοδοντολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών στις κλινικές των προπτυχιακών φοιτητών.

Πέρα από την κλινική του άσκηση, ο ιατρός συμμετέχει ενεργά με παρουσιάσεις περιστατικών και ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα παρακολουθεί εγχώριες και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Χατζηαποστόλου 2-4 Άλιμος

Ζησιμοπούλου 12 & Μεταξά 30, Γλυφάδα