Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ανδρέας Σφακιανάκης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ανδρέας Σφακιανάκης

Χειρουργός Οδοντίατρος – Περιοδοντολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Καρδιωτίσσης 43, Ηράκλειο Κρήτης Τηλέφωνα Εργασίας: 2810 280189 / 6974 371625 Website: sfakianakis-andreas.gr

Βιογραφικό:

Ο Ανδρέας Σφακιανάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1971. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 1995. Υπηρέτησε τη 18μηνη στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης οδοντίατρος έως το 1996.

Από το 1997 έως το 2000 ειδικεύτηκε στην Περιοδοντολογία και τα οδοντικά εμφυτεύματα στο University of Connecticut των Η.Π.Α. Από το ίδιο πανεπιστήμιο απέκτησε τον τίτλο Master of Dental Science.

Από το 2001 ζει στο Ηράκλειο και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο που ασχολείται αποκλειστικά με την Περιοδοντολογία και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Είναι μέλος επιστημονικών εταιριών μεταξύ των οποίων η American Academy of Periodontology, η European Federation of Periodontology, η Ελληνική Περιοδοντολογική Εταιρία, η ITI (International Team for Implantology).

Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις σε συνέδρια και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει μιλήσει ως προσκεκλημένος ομιλητής για τα οδοντικά εμφυτεύματα στο τμήμα Γναθοχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Έχει διδάξει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από τη Στοματολογική Εταιρεία Κρήτης, για θέματα περιοδοντολογίας και εμφυτευμάτων και από την εταιρεία DENCO για τα ελβετικά εμφυτεύματα STRAUMANN.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Καρδιωτίσσης 43, Ηράκλειο Κρήτης