Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ανδριάνα Δελακά - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ανδριάνα Δελακά

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Τρίτωνος 48, Παλαιό Φάληρο Τηλέφωνα Εργασίας: 210 98 02 914 Website: delakadental.com

Βιογραφικό:

Η Ανδριάνα Δελακά αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University College London (UCL), όπου έλαβε το Διπλωμα Κλινικής Μετεκπαίδευσης στη Χειρουργική Στόματος (MClinDent Oral Surgery) και την Εμφυτευματολογία.

Ολοκλήρωσε τη Διδακτορική της Διατριβή (phD) και αναγορεύθηκε Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνων.

Αποτελεί ιδρυτικό μέλος και Ταμίας της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος (Ε.Ε.Χ.Σ), πραγματοποιώντας διαλέξεις και κλινικά σεμινάρια με σκοπό την εκπαίδευση Οδοντιάτρων στην Χειρουργική Στόματος και την Εμφυτευματολογία.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδριών και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συνεχείς ανακοινώσεις και ερευνητικές εργασίες πάνω στον τομέα της Στοματικής Χειρουργικής και της Εμφυτευματολογίας.

Διατηρεί υπερσύγχρονο ιδιωτικό ιατρείο στο Παλαιό Φάληρο, όπου πραγματοποιούνται επεμβάσεις Χειρουργικής στόματος και Εμφυτευματολογίας, αλλά και πράξεις όλου του φάσματος της Οδοντιατρικής.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Τρίτωνος 48, Παλαιό Φάληρο