Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Αννέτα Λυμπεροπούλου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Αννέτα Λυμπεροπούλου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Αντωνοπούλου 8 – Καλαμάτα Τηλέφωνα Εργασίας: 2721089994 Τηλέφωνα Εργασίας: 6975684101 Website: dentalkalamata.gr

Βιογραφικό:

Η Χειρουργός Οδοντίατρος Αννέτα Λυμπεροπούλου σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Marburg της Γερμανίας.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία (Curriculum Implantology) στο Karl-Haupl-Institut στο Ντίσελντορφ Γερμανίας, όπου της απονεμήθηκε ο τίτλος “Zertifikat Zahnärztliche Implantologie”.

Ειδικεύτηκε στην Ενδοστοματική Διαγνωστική, στις Πανοραμικές ακτινοσκοπίες και στις εξωτερικές Ακτινογραφήσεις του Κρανίου, στο τμήμα Ακτινολογίας της κλινικής και πολυκλινικής για Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου Marburg Γερμανίας.

Απονεμήθηκε Βεβαίωση Επιτυχούς Εκπαίδευσης για τη χρήση Ιλαρυντικού Αερίου (Πρωτοξείδιο του Αζώτου) “Lachgas” για Οδοντιατρική Υποκαταστολή.

Εργάστηκε περίπου 5 χρόνια σε Ιδιωτικές Οδοντιατρικές Κλινικές του Ντίσελντορφ Γερμανίας και κατά την παραμονή της εκεί, ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής Επιστήμης.

Έχει πιστοποίηση Άδειας Λειτουργίας από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας με αρ. 339 και ημ/νια 11/11/2016.  Μιλάει άπταιστα Γερμανικά και Αγγλικά και είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου του Ομοσπονδιακού κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας όπως επίσης και μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Από τον Νοέμβριο του 2016 έχει το δικό της οδοντιατρείο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Καλαμάτα όπου προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ασθενείς με οδοντιατρικά προβλήματα.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αντωνοπούλου 8 – Καλαμάτα