Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Αντωνίου Άδωνις – Dental Care - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Αντωνίου Άδωνις – Dental Care

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Κατεχάκη 66, Αθήνα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 6747341 / 6971933015 Website: antonioudentalcare.com

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάφο της Κύπρου. Το 2003 εξασφάλισε μια από τις επτά θέσεις στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στις Παγκύπριες εξετάσεις. Αφού ολοκλήρωσε την εικοσιπεντάμηνη στρατιωτική του θητεία το Σεπτέμβριο του 2005 εγγράφηκε στο πρώτο έτος.

Κατά την παρουσία του στο πανεπιστήμιο είχε δύο δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή σε συνέδρια. Μετά από την πενταετή κλινική του εκπαίδευση αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2010. Στη συνέχεια εργάστηκε εθελοντικά στο οδοντιατρικό τμήμα του γενικού νοσοκομείου της γενέτειρας του.

Το 2011 αναχώρησε για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου εργάστηκε για πέντε χρόνια σε κλινικές στο Peterborough, Bristol και Oxford, παρέχοντας υπηρεσίες από όλο το φάσμα της οδοντιατρικής σε χιλιάδες ασθενείς.

Το 2012 εξειδικεύτηκε στη χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων καθώς και στην προσθετική αποκατάσταση τους, στη Dentale Bristol από καταξιωμένους στοματικούς χειρουργούς. Σήμερα ζει με τη σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά στην Αθήνα και εργάζεται στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο.

Στόχος του είναι να παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους ασθενείς του με έμφαση στην πρόληψη. Για το σκοπό αυτό επενδύει στη νέα τεχνολογία και τη δια βίου μάθηση.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Κατεχάκη 66, Αθήνα