Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Αχιλλέας Ισκάς - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Αχιλλέας Ισκάς

Χειρουργός Οδοντίατρος – Περιοδοντολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 231 023 0239 Website: facebook.com

Βιογραφικό:

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Αχιλλέας Σ. Ισκάς με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία-Εμφυτευματολογία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Το 2001 εισήχθη στην οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης από την οποία και αποφοίτησε το 2007.

Την περίοδο 2010-2012 παρακολούθησε το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. με τίτλο ” Σύγχρονες ιατρικές πράξεις, Δικαιϊκή ρύθμιση και Βιοηθική διάσταση” το οποίο και ολοκλήρωσε με βαθμό 9,8 (άριστα). Το θέμα της διπλωματικής διατριβής του ήταν “Διασφάλιση της ποιότητας στην παροχή των οδοντιατρικών υπηρεσιών υγείας” την οποία παρουσίασε με βαθμό Άριστα “10”.

Την περίοδο 2012-2015 παρακολούθησε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Οδοντιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία και Βιολογία των Εμφυτευμάτων το οποίο ολοκλήρωσε με βαθμό Άριστα.

Ο τίτλος της διπλωματικής του διατριβής ήταν “Επίπεδα ακετυλοχολίνης στο σάλιο και το υγρό ουλοδοντικής σχισμής ασθενών με περιοδοντική νόσο”, εργασία η οποία δημοσιεύτηκε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό περιοδοντολογίας “Journal of Clinical Periodontology”.

Έχει δημοσιεύσει πληθώρα εργασιών σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε πολυάριθμα συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας.
Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο, το οποίο λειτουργεί από το 1975. Στο εξειδικευμένο στον τομέα της Περιοδοντολογίας και των Εμφυτευμάτων ιατρείο του παρέχει τις υπηρεσίες του σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο με σύγχρονο εξοπλισμό.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αριστοτέλους 26, Θεσσαλονίκη