Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Βασίλειος Γιαννάκος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βασίλειος Γιαννάκος

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λ. Κύπρου 69, Αργυρούπολη Τηλέφωνα Εργασίας: 210 993 1432 / 697 642 6004 Website: southdental.gr

Βιογραφικό:

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Βασίλειος Γιαννάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελεί μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής. Μετά το πέρας των σπουδώντου διετέλεσε πολιτικό προσωπικό του οδοντιατρικού τμήματος του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μ.Τ.Σ. με σκοπό να γνωρίσει σε πραγματικές συνθήκες όλες τις πτυχές και τα στάδια της οδοντιατρικής.

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής Οδοντικής  Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με κύρια αρμοδιότητα την εκπαίδευση των φοιτητών στην δημιουργία αποκαταστάσεων σύνθετης ρητίνης.

Πραγματοποιεί ευρύ φάσμα των οδοντιατρικών πράξεων χρησιμοποιώντας αποκλειστικά  καταξιωμένες μεθόδους και εγνωσμένης αξίας υλικά.

Ειδικεύεται στο πεδίο της  Αισθητικής και Επανορθωτικής οδοντιατρικής και το σχεδιασμό ενός αρμονικού χαμόγελου. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων συμμετέχοντας σε πληθώρα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων.

 

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λ. Κύπρου 69, Αργυρούπολη