Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλειος Εμμ. Βενιανάκης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βασίλειος Εμμ. Βενιανάκης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφ. Ηρακλείου 201, Νέα Ιωνία Τηλέφωνα Εργασίας: 2102774656 Website: vdentist.gr

Βιογραφικό:

Ο Οδοντίατρος Βασίλειος Εμμ. Βενιανάκης, γιος του Οδοντοτεχνίτη Εμμανουήλ Βενιανάκη, γεννήθηκε το 1990 στο Μαρούσι Αττικής και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Αττικής.

Το 2008 εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή εξαετούς φοίτησης του πανεπιστημίου Comenius της Μπρατισλάβα στη Σλοβακία απ’ όπου και αποφοίτησε το 2014 με βαθμό πτυχίου ‘’Άριστα’’. Απ’ τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015 εργάσθηκε ως Οδοντίατρος στο Οδοντοθεραπευτικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας  (Γ.Ν.Α.) στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας.

Από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2017 εργάσθηκε ως Οδοντίατρος σε ιδιωτικό Οδοντιατρείο στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, ασκώντας καθημερινά όλες τις πράξεις της γενικής Οδοντιατρικής και αντιμετωπίζοντας πληθώρα περιστατικών Στοματικής Χειρουργικής και Εμφυτευματολογίας.

Το Νοέμβριο του 2016 πραγματοποίησε με επιτυχία μονοετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα εμφυτευματολογίας σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο της Κολωνίας και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία εμφυτευματολόγων BDIZ-EDI.

Είναι ένθερμος υποστηρικτής των σωστών τεχνικών στοματικής υγιεινής και προσπαθεί να εφαρμόζει καθημερινά στο ιατρείο του όλες τις γνώσεις και νέες τεχνικές που γνωρίζει, με έμφαση στο σεβασμό του ασθενή και στην ιατρική δεοντολογία. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και της iTop, παγκόσμιας εταιρείας στοματικής υγιεινής.

Απ’ το 2018 έως σήμερα εργάζεται στο νέο ιδιωτικό του οδοντιατρείο στη Νέα Ιωνία Αττικής. Στο ιατρείο του συνεργάζεται με έγκριτους νέους ειδικευμένους συναδέλφους του, εξειδικευμένους στην Γναθοχειρουργική, την Ενδοδοντία και την Ορθοδοντική, για την αντιμετώπιση περίπλοκων και ειδικών περιστατικών.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφ. Ηρακλείου 201, Νέα Ιωνία