Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλειος Ζυμπερδίκας - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βασίλειος Ζυμπερδίκας

Στρατιωτικός Οδοντίατρος – Ειδικός Ορθοδοντικός Lagadas Smiles
Διεύθυνση Εργασίας: Πλατεία Μακεδονίας 1, Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2394301916 Website: lagadas-smiles.gr

Βιογραφικό:

Ο Βασίλειος Φ. Ζυμπερδίκας γεννήθηκε το 1988 στις Σέρρες. Το 2006, μετά από Πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη δεύτερος στο Οδοντιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.). Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2011 και από τη Σ.Σ.Α.Σ το 2012.

Την περίοδο 2012-2013 εργάστηκε στο Οδοντιατρείο και τη Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Εν συνεχεία υπηρέτησε στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στη Νέα Σάντα, Κιλκίς ως Χειρουργός Οδοντίατρος. Το 2015 εισήχθη δεύτερος στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Εργαστηρίου Ορθοδοντικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2018.

Από τότε και ως σήμερον, εργάζεται στο Ορθοδοντικό Τμήμα του Οδοντιατρείου Φρουράς του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, από το Σεπτέμβριο του 2019 διατηρεί ιδιωτικό Ορθοδοντικό Ιατρείο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή οδοντιατρικά και ορθοδοντικά συνέδρια. Επίσης συμμετείχε στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και δύο βιβλίων με αντικείμενα τις ορθοδοντικές λειτουργικές συσκευές, τα ορθοδοντικά μίνι-εμφυτεύματα και την Ορθοδοντική βασισμένη στην τεκμηρίωση.

Την περίοδο 2017 – 2018 διετέλεσε Πρέσβης και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ορθοδοντικής (European Postgraduate Students Orthodontic Society – EPSOS), ενώ στις 18 Ιουνίου 2018 εκλέχτηκε ως Πρόεδρος της EPSOS, θέση την οποία διατήρησε για ένα χρόνο. Έκτοτε παραμένει στο Δ.Σ. της EPSOS ως Τέως Πρόεδρος.

Ο Β. Φ. Ζυμπερδίκας είναι μέλος της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος, της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Βαλκανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (Balkan Association of Orthodontic Specialists – BAOS), της Ιταλικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (Società Italiana di Ortodonzia – SIDO), της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας (European Orthodontic Society – EOS) καθώς και της Βαλκανικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιατρικής (Β.Ε.Σ.Ι.).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλατεία Μακεδονίας 1, Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη