Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Τζατζάκης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βασίλης Τζατζάκης

Ορθοδοντικός
Διεύθυνση Εργασίας: Βύρωνος 9, Εμπορικό Κέντρο, Τρίκαλα Τηλέφωνα Εργασίας: 24310 35066 Τηλέφωνα Εργασίας: 24310 72597 Website: orthodontikos-trikala.gr

Βιογραφικό:

Ο Βασίλης Τζατζάκης είναι ορθοδοντικός και διατηρεί ιατρείο στα Τρίκαλα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ορθοδοντικής τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και, εν συνεχεία, πήρε εξειδίκευση στην ορθοδοντική, στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Aachen στη Γερμανία, με διευθυντή τον καθηγητή Diedrich. Παράλληλα, εργάστηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ορθοδοντικές κλινικές της Γερμανίας στο Ciutevsloh.
Το 1988 άνοιξε δικό του ιατρείο στην περιοχή των Τρικάλων και, έκτοτε, προσφέρει υπηρεσίες ορθοδοντικής, σε μικρούς και μεγάλους. Έχει εφαρμόσει αρκετές πρωτοποριακές μεθόδους και σχετικές κλινικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε μερικά από τα εγκυρότερα περιοδικά ορθοδοντικής, παγκοσμίως. Κάποια από αυτά είναι τα Journal of Clinical Orthodontics, Journal of the World Federation of Orthodontics, World Journal of Orthodontics, Deutsche Zatmavztliche Zeitung.
Οι κλινικές εργασίες του ορθοδοντικού Βασίλη Τζατζάκη έχουν παρουσιαστεί σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια και αποτελούν βιβλιογραφικά δεδομένα για δημοσιεύσεις συγγραμμάτων και βιβλίων ορθοδοντικής.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Βύρωνος 9, Εμπορικό Κέντρο, Τρίκαλα