Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Βασιλάκης Μάρκος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βασιλάκης Μάρκος

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Πλατεία Γεωργίου Α’ 40, Πάτρα Τηλέφωνα Εργασίας: 2610 270028 Website: dentist-patra.gr

Βιογραφικό:

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2003.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία την περίοδο 2003 – 2004 ως Οδοντίατρος σε Τάγμα Υγειονομικού.
Αρχές του 2005 μετοίκησε στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), όπου και εργάστηκε για τα επόμενα δύο χρόνια σε δύο διαφορετικές οδοντιατρικές κλινικές με κύριο αντικείμενό του το CPC (Comprehensive Patient Care – ΣΑΑ – Συνολική Αντιμετώπιση ασθενούς), το οποίο αφορούσε τη θεραπεία ασθενών με ποικίλα οδοντιατρικά προβλήματα. Αποτέλεσμα αυτής της επαγγελματικής εμπειρίας ήταν η απόκτηση δεξιοτήτων στο μεγαλύτερο φάσμα της οδοντιατρικής περίθαλψης.
Από τις αρχές του 2007 και για το επόμενο εξάμηνο εργάστηκε σε οδοντιατρική κλινική στην περιοχή του Κολωνακίου των Αθηνών.
Από τα μέσα του 2007 και μετά διατηρεί το οδοντιατρείο του στη περιοχή των Πατρών, όπου η συνολική αντιμετώπιση των ασθενών παραμένει ο κύριος στόχος του.
Τέλος, όλα αυτά τα χρόνια παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, μέλημά του είναι η συνεχόμενη επιμόρφωση, μέσω της παρακολούθησης σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πλατεία Γεωργίου Α’ 40, Πάτρα