Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Βασιλείου Χρήστος & Πλιάτσικα Κων/να - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βασιλείου Χρήστος & Πλιάτσικα Κων/να

Μικροσκοπική Οδοντιατρική
Διεύθυνση Εργασίας: Παναθηναίων 9, Μαρούσι Τηλέφωνα Εργασίας: 216 900 2934 Website: vpdental.gr

Βιογραφικό:

Ο Βασιλείου Χρήστος αποφοίτησε το 2012 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια έκανε την θητεία του στον ελληνικό στρατό ως χειρουργός οδοντίατρος. Το ακαδημαϊκά έτος 2012-2013 αποτέλεσε συνεργάτη στο Εργαστηρίου Ακίνητης Προσθετικής Πανεπιστημίου Αθηνών στον προπτυχιακό τομέα.

Το 2013 εξειδικεύτηκε στην χρήση του οδοντιατρικού μικροσκοπίου και laser στην Φλωρεντία της Ιταλίας κάτι το οποίο συνεχίζει και το εξελίσσει μέχρι σήμερα.

Έχει μετεκπαιδευθεί στην αισθητική επανορθωτική οδοντιατρική (λεύκανση, άμεσες και έμμεσες αποκαταστάσεις προσθίων και οπισθίων δοντιών, ολοκεραμικά συστήματα και προσθετική επί εμφυτευμάτων) κι έχει παρακολουθήσει πληθώρα οδοντιατρικών συνεδρίων και σεμιναρίων.

Ασκεί το οδοντιατρικό επάγγελμα από το 2012 μέχρι σήμερα σε ιδιωτικό οδοντιατρικό πολυϊατρείο στην Αθήνα και από το 2017 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Η Πλιάτσικα Κωνσταντίνα αποφοίτησε από την Οδοντιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012. Κατά την περίοδο 2012-2013 αποτέλεσε συνεργάτη στο Εργαστήριο της Οδοντικής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών στον προπτυχιακό τομέα.

Από τότε έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επανορθωτική οδοντιατρική. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων που αφορούν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα έκανε μετεκπαίδευση το 2013 σε ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Φλωρεντία της Ιταλίας με θέμα Μικροσκόπιο και υποβοηθούμενη με laser περιοδοντική θεραπεία και την ίδια χρονική περίοδο παρακολούθησε σειρά μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα αισθητική οδοντιατρική, λεύκανση, εμφράξεις σύνθετης ρητίνης προσθίων και οπισθίων δοντιών, ένθετα- επένθετα, ολοκεραμικά συστήματα και εμφυτεύματα.

Ασκεί την οδοντιατρική από το 2012 σε μεγάλη οδοντιατρική κλινική  στην Αθήνα και από το 2017 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο κέντρο του Αμαρουσίου.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Παναθηναίων 9, Μαρούσι