Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Βασιλική Δράκου – Καβάκου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βασιλική Δράκου – Καβάκου

Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής
Διεύθυνση Εργασίας: Ευαγγελιστρίας 8, & Ιερά Οδός 308, Αιγάλεω Τηλέφωνα Εργασίας: +302105904453 / 6979447802 Website: agiosdimitriosdent.gr

Βιογραφικό:

Το Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής Άγιος Δημήτριος βρίσκεται από το 1993 στο Αιγάλεω, διαθέτει άνετους και φιλόξενους χώρους. Η οδοντίατρος Δράκου – Καβάκου Βασιλική από το ξεκίνημα του ιατρείου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απαραίτητη υγιεινή και καθαριότητα και επιπρόσθετα το ιατρείο είναι σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους ιατρούς στον χώρο της κλινικής αλλά και της αισθητικής οδοντιατρικής όπως: Όψεις ρητίνης ή πορσελάνης, Λεύκανση δοντιών, διόρθωση αποχρωματισμού δοντιών κ.α.

Η οδοντίατρος Δράκου – Καβάκου Βασιλική ασκεί το επάγγελμα από 1981. Στο ιατρείο αναλαμβάνουμε περιστατικά κλινικής και αισθητικής οδοντιατρικής. Προτεραιότητα μας είναι η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών καθώς και η βέλτιστη συνεργασία γιατρού – ασθενούς.

Ο οδοντίατρος είναι μία σημαντική ειδικότητα στην ιατρική που μπορεί, με την έγκαιρη πρόβλεψη και την κατάλληλη θεραπεία να προλάβει και να θεραπεύσει πολλές δυσάρεστες και επιβλαβείς καταστάσεις για την υγεία σας. Κατά την εξέταση θα αποκτήσετε πλήρη εικόνα για την κατάσταση του στόματός σας. Ο γιατρός θα δει την πανοραμική ακτινογραφία και θα αξιολογήσει την περίπτωσή σας διαχωρίζοντας την πιθανότητα να υπάρχει κάποιο ιατρικό επείγον (κίνδυνος ενδοκαρδίτιδας – περικαρδίτιδας).

Μπορούμε επιτυχώς να ανακόψουμε την εξέλιξη της τερηδόνας και της περιοδοντίτιδας μόνο σε μία με δύο επισκέψεις και μαζί θα οργανώσουμε το πλάνο για την τελική και πλήρη αποκατάστασή του προβλήματός σας.

Μπορείτε να έρθετε με την πανοραμική ακτινογραφία σας για να διαχωρίσουμε το επείγον ιατρικός από το μη επείγον (Αισθητικό, Προσθετικό) διότι υπάρχει κίνδυνος ενδοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας, εγκεφαλίτιδας, θρομβώσεων στα άκρα από τεριδόνα και τις κίστες των γνάθων. Γίνεται ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση όλων και ιδιαιτέρως των μητέρων γιατι η τεριδόνα μεταδίδεται στα παιδιά (στρεπτόκοκκος) με ελάχιστο κόστος εφαρμόζοντας τον όρκο του Ιπποκράτους (Πατήρ της ιατρικής)

Οι προϋποθέσεις της αισθητικής οδοντιατρικής:

Στο ιατρείο μας στο Αιγάλεω, η οδοντίατρος Δράκου – Καβάκου Βασιλική ειδικεύεται και σε περιστατικά αισθητικής οδοντιατρικής. Κάθε περίπτωση εξετάζεται χωριστά, σε συνεργασία με τον ασθενή, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Στο Κέντρο Αισθητικής Οδοντιατρικής Άγιος Δημήτριος θα αναλάβουμε την περίπτωσή σας σχεδιάζοντας ένα εξατομικευμένο πλάνο βασισμένο στο τρίπτυχο διάγνωση, πρόληψη, θεραπεία.

Λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις επιθυμίες σας σαν ασθενής και δίνουμε έμφαση πρώτα στη θεραπεία και μετά στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α.

Επίσης το ιατρείο έχει Πρόσβαση σε ΑΜΕΑ (άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρικά αμαξίδια), καθώς βρίσκεται σε ισόγειο. Γίνεται η θεραπεία απευθείας με το τροχήλατο ακριβώς στη θέση της έδρας του οδοντιάτρου.

Σε περίπτωση που κινήστε με αμαξίδιο ή αν επιθυμείτε ραντεβού Σάββατα ή αργίες, καλέστε μας και κατόπιν συνεννοήσεως θα κλείσουμε το ραντεβού σας.

Έκπτωση 20% στους πολύτεκνους!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ευαγγελιστρίας 8, & Ιερά Οδός 308, Αιγάλεω