Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Βολτίδη Ελένη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Βολτίδη Ελένη

Προσθετολόγος – Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Θερμοπυλών 4-6 Μαρούσι Τηλέφωνα Εργασίας: 2106126379 / 6979446176 Website: voltidi-dental.gr

Βιογραφικό:

Η Ελένη Βολτίδη είναι οδοντίατρος με εξειδίκευση στην Προσθετική. Αποφοίτησε το 2010 από την Οδοντιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια ξεκίνησε πρακτική άσκηση στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών (401 Γ.Σ.Ν.Α) συμμετέχοντας παράλληλα  στην προκλινική εκμάθηση των φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών στην Ακίνητη Προσθετική (προκλινικό εργαστήριο).

Το 2013 εντάχθηκε στο 3ετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στην Προσθετική στο UAB University of Alabama, Birmingham των ΗΠΑ και έλαβε την ειδικότητητα του Προσθετολόγου και τον τίτλο Master in Dentistry.

Η ακαδημαϊκή της εμπειρία συνεχίσθηκε ως Διδάκτωρ Προπτυχιακών Φοιτητών στο Τμήμα Προσθετικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα υπό τον τίτλο «Adjunct Assistant Professor» ενώ παράλληλα εργαζόμουν σε ιδιωτικά  ιατρεία  στην ίδια Αμερικανική Πολιτεία.

Το 2018 εντάχθηκε στο  Τμήμα Εξειδίκευσης Γναθοπροσωπική Προσθετική & Οδοντιατρική Ογκολογία στο νοσοκομείο της Mayo Clinic, Rochester, MN.

Από το 2019 εργάστηκε και εξακολουθεί ως Γνάθοπροσωπικός Προσθετολόγος τόσο σε ΗΠΑ όσο και στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής και εργασιακής πορείας μου έχει συμμετάσχει σε δημοσιεύσεις ελληνικών και διεθνών Επιστημονικών Περιοδικών καθώς επίσης και σε πλήθος διεθνών συνεδρίων στο εξωτερικό.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Θερμοπυλών 4-6 Μαρούσι