Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Γεώργιος Γεωργιάδης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Γεώργιος Γεωργιάδης

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Ευεργέτου Γιαβάση 7, Αγία Παρασκευή Διεύθυνση Εργασίας: Πτολεμαίου 15, Αγ. Δημήτριος Τηλέφωνα Εργασίας: 210 – 6084648 Τηλέφωνα Εργασίας: 210 – 9715076 Τηλέφωνα Εργασίας: 6944641531 Website: dentalmedcare.gr

Βιογραφικό:

Γεώργιος Α. Γεωργιάδης DDS MSc

Οδοντίατρος – Προσθετολόγος

Κάτοχος Master Οδοντιατρικών Βιοϋλικών

Επιστημονικός Συνεργάτης Πανεπιστημίου

Ο κος Γεώργιος Γεωργιάδης είναι εξειδικευμένος οδοντίατρος προσθετολόγος με πολυετή κλινική εμπειρία.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική το 1991 και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, κατά τη διάρκεια της οποίας διετέλεσε οδοντίατρος στο οδοντιατρικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Κατά τα έτη 1993-1996 παρακολούθησε τριετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας εξειδίκευση στην Προσθετολογία, ενώ παράλληλα έκανε το master του στον τομέα των Οδοντιατρικών Βιοϋλικών.

Έκτοτε είναι επιστημονικός συνεργάτης του τομέα της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Είναι μέλος της Προσθετικής Εταιρίας Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρίας Στοματοπροσωπικού Πόνου και πιστοποιημένος εξεταστής – οδοντίατρος ερευνητής της «Πανελλήνιας Επιδημιολογικής Μελέτης και Καταγραφής της Στοματικής Υγείας» από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Συμμετέχει σε εθελοντικές κοινωνικές δράσεις όπως επισκέψεις σε σχολεία και ΚΑΠΗ με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον ρόλο της πρόληψης καθώς και την καταγραφή προβλημάτων στοματικής υγείας και ενημέρωση για τις μεθόδους αντιμετώπισής τους.

Στα ιατρεία του καλύπτει μεγάλο φάσμα της Οδοντιατρικής, με εστίαση στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική, την Εμφυτευματολογία αλλά και την Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική.

Σεβόμενος την μοναδικότητα του κάθε ασθενούς στοχεύει πάντα σε υψηλού επιπέδου φροντίδα στοματικής υγείας, αξιοποιώντας την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και παρέχει τις υπηρεσίες του σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, εργαλεία και υλικά.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ευεργέτου Γιαβάση 7, Αγία Παρασκευή