Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Γεώργιος Κανετίδης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Γεώργιος Κανετίδης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Θεμιστοκλή Σοφούλη 4, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310403603 / 6972009831 Website: kanetidis.gr

Βιογραφικό:

Ο οδοντίατρος Κανετίδης Γεώργιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε τον τίτλο του Χειρουργού Οδοντιάτρου.

Στη συνέχεια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παρακολούθησε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας και Συνολικής Στοματικής Αποκατάστασης (Continuing Dental Education Program for Implantology and Oral Rehabilitaion) του New York University, New York, USA.

Το 2016, μετά από 2 χρόνια παρακολούθησης, ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην εμφυτευματολογία και οδοντιατρική χειρουργική, λαμβάνοντας τον τίτλο Master of Science (MSc) του πανεπιστημίου IMC University, στο Munster της Γερμανίας.

Είναι μέλος της Διεθνούς Ομάδας Εμφυτευματολόγων (International Team of Implantology – ITI), του μεγαλύτερου και πιο αναγνωρισμένου δικτύου οδοντιάτρων με κύριο αντικείμενο την εμφυτευματολογία παγκοσμίως.

Τον Μάιο του 2013 έλαβε το certification του masterclass Αισθητικής Οδοντιατρικής του UCL Eastman Dental Institute του Λονδίνου.

Παράλληλα, παρακολούθησε τα σεμινάρια της Align Technology για την τεχνική ”αόρατης” ορθοδοντικής Invisalign, της οποίας είναι πάροχος από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με την πλειοψηφία αυτών να αφορούν την Εμφυτευματολογία και την Αισθητική Οδοντιατρική.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Θεμιστοκλή Σοφούλη 4, Θεσσαλονίκη