Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Γεώργιος Σιαβίκης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Γεώργιος Σιαβίκης

Οδοντιατρείο Εμφυτευμάτων & Προσθετικής
Διεύθυνση Εργασίας: Πουτέτση 12, Ιωάννινα Τηλέφωνα Εργασίας: +30-2651022400 Website: siavikis.gr

Βιογραφικό:

Ο Δρ. Γεώργιος Σιαβίκης αποφοίτησε το 2003 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα. Στο διάστημα 2004 έως 2007 πραγματοποίησε την ειδικότητά του στον Τομέα της Προσθετικής.

Το 2007 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή (Dr.med.dent) στο Πανεπιστήμιο του Regensburg στη Γερμανία με «Άριστα». Είναι αναγνωρισμένος ως ειδικός προσθετολόγος από το πανευρωπαϊκό συμβούλιο Προσθετικής. Το 2010 του απονέμεται ο τίτλος του «ειδικού» στα Εμφυτεύματα από την διαρκή Γερμανική Σύνοδο (Expert in oral Implantology Consensusconference Germany).

Είναι μέλος σε πολλές επιστημονικές εταιρείες μεταξύ των οποίων η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής (EAED afilliate member), το International Team of Implantology (ITI registered Speaker) , η ICOI και η Ελληνική Προσθετική Εταιρεία.

Είναι Vice-Regent για την Ελλάδα του International College of Dentists (ICD) και Certified Trainer και Opinion Leader για το CEREC στην ψηφιακή οδοντιατρική.

Έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και πραγματοποιεί διαλέξεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Ιωάννινα εξειδικευμένο στην προσθετική, την εμφυτευματολογία και την ψηφιακή οδοντιατρική.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Πουτέτση 12, Ιωάννινα