Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Γιάννης Πρεβεζάνος D.D.S, MSc - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Γιάννης Πρεβεζάνος D.D.S, MSc

Περιοδοντολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Ηρώων Πολυτεχνείου 55-57, Πειραιάς Φλεμινγκ 62, Βύρωνας Τηλέφωνα Εργασίας: 210 4296562 Website: piraeusperio.gr

Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Πρεβεζάνος αποφοίτησε το 2005 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2006 έως το 2009 Εργάστηκε στο Περιοδοντολογικό τμήμα του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών και υπηρέτησε ως οπλίτης οδοντίατρος στο ΤΥΕΘ Ρόδου και ΣΣ. Ευελπίδων.

Το 2009 εισήχθη στο 3ετές πρόγραμμα κλινικής εξειδίκευσης στην Περιοδοντολογία της Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του με επιτυχία, ασχολούμενος ερευνητικά με την επίδραση του Laser στα ανθρώπινα κύτταρα του περιρριζίου.

Από το 2011 ασκεί ιδιωτικά την ειδικότητα της Περιοδοντολογίας και της χειρουργικής Εμφυτευματολογίας.

Από το 2012 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου της Αθήνας, συμμετέχοντας στην κλινική εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών στο αντικείμενο της Περιοδοντολογίας.

Από το 2006 έως σήμερα έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων με τιμητικές διακρίσεις και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά και της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρίας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ηρώων Πολυτεχνείου 55-57, Πειραιάς Φλεμινγκ 62, Βύρωνας