Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Γιώργος Παπαδογεωργάκης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Γιώργος Παπαδογεωργάκης

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μάρκου Μπότσαρη 15, Χανιά Τηλέφωνα Εργασίας: 30 28210 79198 / 6978 337421 Website: dental-home.gr

Βιογραφικό:

Ο Γιώργος Παπαδογεωργάκης γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1985. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα και μέντορα του Γρηγόρη Παπαδογεωργάκη σπούδασε στο εξωτερικό την οδοντιατρική επιστήμη.

Το 2011 μετά από εξαετή φοίτηση στο πανεπιστήμιο Comenius University της Σλοβακίας πήρε το πτυχίο του με βαθμό λίαν καλώς και τίτλο Doctor Of Stomatology. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης του η διατριβή ήταν στη μικροχειρουργική που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα του οδοντιατρείου.

Ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία στο νησί Καστελόριζο όπου υπηρέτησε ως οπλίτης οδοντίατρος. Στη συνέχεια παρακολούθησε πλήθος κλινικών περιπτώσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” υπό την επίβλεψη του αδελφού του πατέρα του και Καθηγητή Στοματικής και Γναθοχειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών Νικόλαου Παπαδογεωργάκη.

Από το 2012 υπηρετεί την οδοντιατρική, σε συνεργασία με τον πατέρα του, στο ιατρείο που διαθέτουν στην πόλη των Χανίων, ενώ η επιμόρφωση είναι συνεχής παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων ανά την Ελλάδα.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μάρκου Μπότσαρη 15, Χανιά