Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Δάφνη Αποστολοπούλου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Δάφνη Αποστολοπούλου

Παιδοδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Αρκαδίας 6, Κεντρική Πλατεία, Γέρακας Τηλέφωνα Εργασίας: 2106048125 Τηλέφωνα Εργασίας: 6936191753 Website: paidodontiatros-gerakas.gr

Βιογραφικό:

Η οδοντίατρος Δάφνη Αποστολοπούλου στον Γέρακα εφαρμόζει οδοντιατρική αποκλειστικά για Παιδιά – Εφήβους & Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και ολοκλήρωσε το 2002 τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποκτώντας Master στη Βιολογία Στόματος και κλινική εξειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική.

Για τα επόμενα 8 χρόνια εργάστηκε σε παιδοδοντικό ιατρείο στον Πειραιά. Ως απόσταγμα πολυετούς εμπειρίας και αγάπης για τα παιδιά, δημιούργησε στον Γέρακα, όπου και διαμένει, ένα παιδοδοντικό ιατρείο που συνδυάζει τον άρτιο εξοπλισμό με ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με στόχο την παροχή οδοντιατρικής θεραπείας και πρόληψης σε παιδιά όλων των ηλικιών εφαρμόζοντας πάντα την ιδιαίτερη προσέγγιση και φιλοσοφία της ειδικότητας της Παιδοδοντιατρικής που αποσκοπεί στη δημιουργία όχι μόνο όμορφων και υγιών δοντιών αλλά κυρίως χαρούμενων παιδιών που θα φροντίζουν με ζήλο τη στοματική τους υγεία δια βίου.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αρκαδίας 6, Κεντρική Πλατεία, Γέρακας