Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Δήμητρα Καρασούλα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Δήμητρα Καρασούλα

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Αγίου Κωνσταντίνου & Στρυμώνος 1 Αγυιά, Πάτρα Τηλέφωνα Εργασίας: 2610 425105 Τηλέφωνα Εργασίας: 6985 619601 Website: karasoula-dentistry.gr

Βιογραφικό:

Η χειρουργός οδοντίατρος Καρασούλα Δήμητρα διατηρεί πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο στην Πάτρα, από το 2014, διαχειρίζοντας με επιτυχία τη θεραπεία ενηλίκων και παιδιών με οδοντιατρικά προβλήματα. Με άριστη επιστημονική κατάρτιση και συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεών της, η Δήμητρα Καρασούλα παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το 2008, η οδοντίατρος ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ από το 2008 έως το 2011 εργάστηκε σε γνωστό πολυϊατρείο της Αθήνας, αποκτώντας εξειδίκευση στα οδοντικά εμφυτεύματα.

Εν συνεχεία και ως το 2014, εργάστηκε ως associate dentist σε κλινική στην Αγγλία, όπου και μετεκπαιδεύτηκε στα εμφυτεύματα στο Dental Institute, Bristol, UK.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Αγίου Κωνσταντίνου & Στρυμώνος 1 Αγυιά, Πάτρα