Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

The Dental Home - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

The Dental Home

(Δήμητρα Μπαμπαλούκα – Παναγιώτης Παπαδόπουλος)
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Περικλέους 25, Χολαργός Τηλέφωνα Εργασίας: 210 6523754 / 697 3339871 Τηλέφωνα Εργασίας: 697 2604744 Website: thedentalhome.gr

Βιογραφικό:

Στο φιλικό και οικείο περιβάλλον του σύγχρονου οδοντιατρικού κέντρου “The Dental Home”, η άρτια καταρτισμένη και εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα μας, με επικεφαλής τη Δρ. Δήμητρα Μπαμπαλούκα, χειρουργό οδοντίατρο, και τον Δρ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ειδικό ενδοδοντιστή, ειδικευμένο στην αντιμετώπιση των έκτακτων οξέων περιστατικών πόνου, φροντίζει τα χαμόγελα όλης της οικογένειας, παρέχοντας πλήρεις οδοντιατρικές υπηρεσίες, με ποιότητα, ασφάλεια και στόχο πάντα το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που αξιοποιεί τεχνολογία αιχμής, η άρτια επιστημονική κατάρτιση των ιατρών και η εκπαίδευση που δεν σταματά ποτέ, καθώς και η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στην τεχνολογία και τα υλικά, σε συνδυασμό με το ζεστό και άνετο χώρο του ιατρείου, διασφαλίζουν ότι ο ασθενής θα ξαναβρεί στο “The Dental Home” την υγεία, τη λειτουργικότητα και την αισθητική που αναζητά για το χαμόγελό του!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Περικλέους 25, Χολαργός