Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Δανάη Μαρκάτη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Δανάη Μαρκάτη

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ευαγγελιστρίας 8 & Μικράς Ασίας, Νέα Ερυθραία Τηλέφωνα Εργασίας: 210.6201671 / 6977134652 Website: odontiatreio-dental-office-danai-markati

Βιογραφικό:

Η Μαρκάτη Δανάη εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2010 με επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.  Αποφοίτησε από το τμήμα το 2015 με βαθμό “Λίαν Καλώς” .’Εχει παρακολουθήσει πολλά πρακτικά σεμινάρια και συνέδρια από τα φοιτητικά χρόνια ως και σήμερα κι έχει συμμετάσχει σε ορισμένα με παρουσιάσεις εργασιών.

Ακόμη, έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα εξ’αποστάσεως  δια βίου εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο:”Επείγουσα Ιατρική” , καθώς και το πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο : ” Η οδοντιατρική φροντίδα του ογκολογικού ασθενή” .

    Εργάστηκε εθελοντικά ως επιστημονικός συνεργάτης στο οδοντιατρικό τμήμα του Πολεμικού Ναυτικού ασκώντας όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής από το 2016 ως το 2019. Επίσης έχει εργαστεί σε ορισμένα ιδιωτικά οδοντιατρεία .

Παράλληλα με το οδοντιατρείο, φοιτά στο τμήμα Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών από το   2018 , έπειτα από επιτυχία στις κατατακτήριες εξετάσεις .  Στοχεύει στην ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής για την οποία και έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής , της Επιστημονικής Εταιρίας Χειρουργικής Στόματος και τoυ σωματείου της HelMSIC.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ευαγγελιστρίας 8 & Μικράς Ασίας, Νέα Ερυθραία