Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Δημήτρης Τσανακτσίδης - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Δημήτρης Τσανακτσίδης

(Χειρουργός Οδοντίατρος)
Διεύθυνση Εργασίας: Μητροπόλεως 51, Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνα Εργασίας: Τηλ: 2310 238-404 Website: thedentist.gr

Βιογραφικό:

Ο Δημήτρης Τσανακτσίδης αποφοίτησε το 2002 από την Οδοντιατρική Σχόλη του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Κατόπιν, συμμετείχε στο Masterclass Αισθητικής Οδοντιατρικής του Ucl Eastman Dental Institution, στο πρώτο Bio-emulation colloquium καθώς επίσης και σε αρκετά private seminars αισθητικής οδοντιατρικής στην Ιταλία.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη από το 2006, με έμφαση στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική. Το 2013 εισάγει στο οδοντιατρείο του το οδοντιατρικό μικροσκόπιο, με το οποίο ασκεί καθημερινά μικροσκοπική οδοντιατρική.

Παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων, σχετικών με Αισθητική Επανορθωτική Οδοντιατρική.

Από το 2000 είναι εγγεγραμμένος σε επιστημονικά forums και συνδρομητικές ιστοσελίδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης κι έχει παρακολουθήσει περισσότερα από 190 πιστοποιημένα διαδικτυακά σεμινάρια που αφορούν κυρίως την αισθητική κι επανορθωτική οδοντιατρική.

Ασχολείται με την εκπαίδευση των οδοντιάτρων δίνοντας ομιλίες, πρακτικά σεμινάρια και διαδικτυακές ζωντανές επιδείξεις κλινικών περιστατικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης, από το 2014 έχει αναλάβει την οργάνωση των διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) του Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης.

Tο 2017 υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής. Από το 2019 αποτελεί ενεργό μέλος της παγκόσμιας οδοντιατρικής ομάδας Bio-Emulation.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μητροπόλεως 51, Θεσσαλονίκη.