Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Δημήτριος Σπηλιόπουλος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Δημήτριος Σπηλιόπουλος

Χειρουργός – Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωσθένους Δεδούση 2, 4ος Όροφος Τ.Κ. 35100 Λαμία Τηλέφωνα Εργασίας: +30.22310.67548 Website: psclinic.gr

Βιογραφικό:

Το 2012 παρακολούθησε μονοετές πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο UCLA της Αμερικής βασιζόμενο στην Αισθητική Οδοντιατρική (σε συνεργασία με το gIDe Institute).
Το 2014 και κάτω από την επίβλεψη πολύ μεγάλων κλινικών οδοντιάτρων και του  Αμερικανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (ADA),  συμμετείχε στο Κλινικό Μάστερ Αισθητικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής.

Το 2015 συμμετείχε στο μονοετές πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Κολονίας και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Εμφυτευμάτων στην Χειρουργική και Εμφυτευματολογία.

Το 2016 συμμετείχε στο μονοετές πρόγραμμα ενός από τους πρωτοπόρους Οδοντιάτρους στην Προσθετική παγκοσμίως, Mauro Fradeani (Ιταλία), στην Αισθητική και Λειτουργική Αποκατάσταση του Στοματογναθικού Συστήματος.

Τέλος, συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια στο εσωτερικό και εξωτερικό, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωσή του επάνω σε θέματα λεύκανσης, προσθετικής, εμφυτευμάτων και αισθητικών αποκαταστάσεων.

Έπειτα από την επιτυχημένη του πορεία με την θεραπεία πάνω από 4.000 χαρούμενων ασθενών και με την ίδρυση δύο επιτυχημένων κλινικών στη Δανία, επέστρεψε στην πόλη της Λαμίας όπου ζει με την οικογένειά του.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωσθένους Δεδούση 2, 4ος Όροφος Τ.Κ. 35100 Λαμία