Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Διονύσιος Σπυρόπουλος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Διονύσιος Σπυρόπουλος

Χειρουργός Οδοντίατρος – Προσθετολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Κωνσταντίνου Γεωργούλη 6, Καλαμάτα Τηλέφωνα Εργασίας: 27215 55270 Τηλέφωνα Εργασίας: 6947 707836 Website: spyropoulos-prosthodontics.gr

Βιογραφικό:

Το ιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Διονυσίου Σπυρόπουλου ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016, στην πόλη της Καλαμάτας. Είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα οδοντιατρικά μηχανήματα, ενώ ο χώρος του ιατρείου έχει μελετηθεί από εξειδικευμένο αρχιτέκτονα, ώστε να είναι ευχάριστος και άνετος για όσους τον επισκέπτονται.

Ο ζεστός και φιλικός χώρος συμβάλλει στη δημιουργία μιας ζεστής σχέσης μεταξύ των ασθενών και του οδοντιάτρου. Στόχος, άλλωστε, του ιατρού είναι οι ασθενείς να αποκτούν σχέση απολύτου εμπιστοσύνης μαζί του, αλλά και να αποβάλλουν τα αρνητικά συναισθήματα που, συνήθως, βιώνουμε κατά την επίσκεψή μας στον οδοντίατρο.

Το οδοντιατρείο του κου Διονυσίου Σπυρόπουλου πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλείας, για την παροχή οδοντιατρικής φροντίδας, με έμφαση στην λεπτομέρεια και επιδιώκοντας την τελειότητα!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Κωνσταντίνου Γεωργούλη 6, Καλαμάτα