Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Διονύσιος Φωτόπουλος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Διονύσιος Φωτόπουλος

Διδάκτωρ Οδοντιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Διεύθυνση Εργασίας: Εθνικής Αντιστάσεως 41, Περιστέρι Τηλέφωνα Εργασίας: 210 577 1181 Τηλέφωνα Εργασίας: 6945906213 Website: dr-fotopoulos.gr

Βιογραφικό:

Photo of Διονύσιος Φωτόπουλος

Ο ιατρός Φωτόπουλος Διονύσιος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα.
Αποφοίτησε το 1996 από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά από κατατακτήριες εξετάσεις ξεκίνησε το 1999 νοσοκομειακή ειδίκευση στην στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική ( Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» ).

Το έτος 2004 έλαβε μετά από εξετάσεις στο Κ.Ε.Σ.Υ. τον τίτλο της οδοντιατρικής και ιατρικής ειδικότητας της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Το 2005 απέκτησε το μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στην Παθοβιολογία στόματος με Βαθμό «Λίαν Καλώς» από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2006 έως 2012 εκπόνησε την Διδακτορική διατριβή του (PhD) στην Παθοβιολογία Στόματος στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών την οποία και περάτωσε με Βαθμό «Άριστα».

Το 2012 ορκίστηκε Διδάκτορας της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2000-2013 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ασχολήθηκε με την εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών.

Διετέλεσε για δεκατρία έτη συνεργάτης (με συμμετοχή σε εφημερίες αλλά και χειρουργεία) στο γναθοχειρουργικό τμήμα του Παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιωτής & Αγλαΐα Κυριακού»
Εχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με ομιλίες (ελεύθερες ανακοινώσεις) σε σύγχρονα θέματα της Γναθοπροσωπικής χειρουργικής κυρίως με αναφορές σε κακοήθεις όγκους της γναθοπροσωπικής χώρας.

Μερικές από αυτές : «Μείωση του όγκου γλωσσικού κρημνού με τη χρήση CO2 Laser» – «Διαγναθική Ακινητοποίηση με Ενδοστοματικές Οστικές Βίδες σε κατάγματα άνω και κάτω γνάθου.

Περιγραφή τεχνικής» – «Η χρήση μαχαιριδίου υπερήχων στη στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική»- “Salivary gland neoplasms in children. Report of two cases”

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Εθνικής Αντιστάσεως 41, Περιστέρι