Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Δραμητινός Νικόλαος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Δραμητινός Νικόλαος

Χειρουργός Οδοντίατρος – DENTAL CARE
Διεύθυνση Εργασίας: 62 Μαρτύρων 15, Ηράκλειο Τηλέφωνα Εργασίας: 2810 319976 Website: ndramitinos.gr

Βιογραφικό:

Ο Δραμητινός Νικόλαος αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Ηρακλείου με βαθμό που άγγιξε το απόλυτο Άριστα.
Το 1991 εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στην οδοντιατρική σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών που ήταν και η πρώτη του επιλογή.
Το 1996 αποφοίτησε με τον τίτλο χειρουργός οδοντίατρος και βαθμό λίαν καλώς, ενώ παράλληλα έκανε πρακτική εξάσκηση σε ιδιωτικά ιατρεία.
Ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία όπου υπηρέτησε ως χειρουργός οδοντίατρος αποκτώντας πολύ μεγάλη εμπειρία σε στρατιωτικό νοσοκομείο, πέραν του ενός χρόνου.
Το 1998 ιδρύει και λειτουργεί οδοντιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Έκτοτε συμμετέχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά παρακολουθεί και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια κυρίως στους τομείς της αισθητικής οδοντιατρικής και της εμφυτευματολογίας.
Το 2007 πραγματοποιεί ριζική ανακαίνιση και ανανέωση ιατρικού εξοπλισμού , δημιουργώντας έτσι έναν χώρο ξεχωριστό , απόλυτα σύγχρονο, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τηρώντας σε απόλυτο βαθμό τους κανόνες υγιεινής – αποστείρωσης και γενικότερα λειτουργίας.
Κατά τις αρχαιρεσίες του οδοντιατρικού συλλόγου Ηρακλείου την άνοιξη του 2008, εκλέγεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου όπως επίσης αποτελεί, μέλος της στοματολογικής εταιρίας Κρήτης, και είναι μέλος της ITI (International Team for Implantology) από το 2013.
Απο το 2019 αποκτά την πιστοποίηση του Master Provider απο την Αμερικανική εταιρεία Fastbraces ( καινοτόμο, επιστημονικά τεκμηριωμένο σύστημα γρήγορης ορθοδοντικής) αφού ολοκλήρωσε με άρτιο τρόπο και επιτυχία τον απαιτούμενο αριθμό περιστατικών 1ος στην Κρήτη.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

62 Μαρτύρων 15, Ηράκλειο