Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Δρ. Θεοδώρα Σκούρα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Δρ. Θεοδώρα Σκούρα

(Χειρουργός Οδοντίατρος)
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 48. Αθήνα Τηλέφωνα Εργασίας: 210.7231053/6934082056 Website: skourasdent.gr

Βιογραφικό:

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχoλής του Οδοντιατικού Ινστιντουτου Leeds της Αγγλίας 1999.

Με μια αξιοσημείωτη 15χρονη καριέρα κατάφερε να πετύχει όσα λίγοι η Δρ Θεοδώρα Σκούρα

“Είναι γνωστή για την επιτυχημένη της προσέγγιση στη διάγνωση και θεραπεία των στοματικών εκδηλώσεων σπάνιων συνδρόμων, όπως αναφέρει ο γνωστός επίτιμος καθηγητής και πρύτανης του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Warren Scherer.

Έχει βραβευτεί από το Βritish Dental Association για την ερευνητική της εργασία και πρακτική, πήρε υποτροφία για την έρευνά της, ίδρυμα της στοματολογικής ερεύνης οδοντιατρικού ινστιτούτου του Leeds.

Είναι αναγνωρισμένη για τις οδοντιατρικές της υπηρεσίες απο τη Βρετανική Ακαδημία Κοσμητικών Οδοντιάτρων  ως μέλος.

Η δρ.Σκούρα είναι γνωστή ως οδοντίατρος των VIPs,το πελατολόγιό της αποτελείται από εξέχοντα μέλη της κοινωνίας μας.

Έχει συνεργαστεί με γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο και παγκόσμια τράπεζα ως οδοντίατρος του προσωπικού στο Λονδίνο επίσης εργάστηκε στη Harley cosmetic clinic.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων ΧΙΙΙ Special Olympics στην Αθήνα το 2011 προσέφερε το εθελοντικό της έργο ως οδοντίατρος των αθλητών και της οργανωτικης επιτροπής.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Οδοντιατρική στο Thames Post Graduate Center for Medical and Dental Education στο Λονδίνο 2000.

Εξασκεί την Επανορθωτική και Αισθητική Οδοντιατρική για 15 έτη στη Harley street του Λονδίνου και στη Βασ.Σοφίας στην Αθήνα.

Έχει λάβει μέρος σε ερευνητική εργασια ως ερευνήτρια υπότροφος του South African Medical Research Unit με το διάσημο Καθηγητη Prof. CLEATON JONES.

Έχει συμμετοχή σε πλήθος παγκόσμιων και ελληνικών συνεδρίων ως ομιλήτρια με ανακοινώσεις πάνω στις ερευνητικές της εργασίες.

Παρακολουθεί κάθε χρόνο παγκόσμια συνέδρια στην Ευρώπη και Αμερική και παραμένει ενημερωμένη σε όλες τις παγκόσμιες νέες εξελίξεις της Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Γράφει άρθρα ως σύμβουλος-οδοντίατρος εξειδικευμένος στην Αισθητική Οδοντιατρική πάνω στις νέες εξελίξεις και τεχνικές σε γυναικεία περιοδικά ομορφιάς και υγείας.

Έχει γράψει άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά σε συνεργασία με καθηγητές Prof. Scherer του New York Dental College της Αμερικής.

Ειναι μελος της Βρετανικής Ακαδημίας Κοσμητικών Οδοντιατρων.

Είναι μελος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 48. Αθήνα