Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ειρήνη Γεωργίου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ειρήνη Γεωργίου

Περιοδοντολόγος
Διεύθυνση Εργασίας: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63, Αθήνα Τηλέφωνα Εργασίας: 210 72 99 190 Website: perioexperts.gr

Βιογραφικό:

Η περιοδοντολογος Δρ. Ειρήνη Γεωργίου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001. Τα ακαδημαικά έτη 2002-2005 παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και της απονεμήθηκε τίτλος κλινικής ειδίκευσης στην Περιοδοντολογία και Master στην Βιολογία Στόματος.

Το ακαδημαικό έτος 2007 παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου της Βιέννης και έλαβε Master στο αντικείμενο των Ενδοστοματικών Εφαρμογών Laser.

Είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, του Συλλόγου Ελλήνων Περιοδοντολόγων, της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικών Εφαρμογών Laser, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοστοματικών Εφαρμογών Laser, της Ευρωπαϊκής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης.

Παρακολουθεί την εξέλιξη στα επιστημονικά δρώμενα με τη συμμετοχή της σε πανευρωπαικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, και συμμετέχει ως ομιλήτρια σε πολλαπλές επιστημονικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με αποκλειστική εξάσκηση την Κλινική Περιοδοντολογία, τις Ενδοστοματικές εφαρμογές Laser και τα Οδοντικά Εμφυτεύματα.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63, Αθήνα