Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Ελένη Βατσέλα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελένη Βατσέλα

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μελίνας Μερκούρη 20, Νέο Ηράκλειο Τηλέφωνα Εργασίας: 6973787992 Τηλέφωνα Εργασίας: 210 8216301 Website: dr-tooth.gr

Βιογραφικό:

Απόφοιτος του τμήματος Οδοντοτεχνικής της Ανώτερης Σχολής Στελεχών Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας. Απόφοιτος του τμήματος Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο ιδιωτικό ιατρείο το οποίο διατηρώ, ασκώ γενική οδοντιατρική με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική. Παράλληλα παρακολουθώ τις εξελίξεις της επιστημονικής κοινότητας, με διαρκή ενημέρωση από επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια.

Στην πράξη φροντίζω να δημιουργώ ένα ευχάριστο, άνετο και ήρεμο κλίμα με σεβασμό και κατανόηση για τα παιδιά και τους ασθενείς με φόβο προς τις οδοντιατρικές εργασίες.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη λεπτομέρεια κατασκευής αλλά και στην αισθητική έτσι ώστε να έχουμε λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Συνεργάζομαι με ενδοδοντολόγο, περιοδοντολόγο και γναθοπροσωπικό χειρουργό για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των περιστατικών.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μελίνας Μερκούρη 20, Νέο Ηράκλειο