Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ελένη Γεωργακοπούλου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελένη Γεωργακοπούλου

Στοματολόγος – Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Φωκαίας 4, Νέα Ιωνία Τηλέφωνα Εργασίας: 210 77 94 553 / 6936 395 232 Website: e-stomatologos.gr

Βιογραφικό:

Η Ελένη Γεωργακοπούλου είναι Στοματολόγος, πτυχιούχος της οδοντιατρικής και της ιατρικής σχολής Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Στοματολογία στο Πανεπιστήμιο Λονδίνου (Master of Science in Oral Medicine with distinction, Eastman Dental Institute, UCL).

Επίσης έχει μετεκπαιδευτεί στη Στοματολογία στο Νοσοκομείο Συγγρός (Στοματολογικό τμήμα καθηγητής κος Λάσκαρης) όπου υπήρξε και επιστημονικός Συνεργάτης ως το 2013. Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (PhD) και μεταδιδακτορική ερευνήτρια (postdoctoral researcher) στο εργαστήριο Ιστολογίας και Εμβρυολογίας ΕΚΠΑ (ερευνητική ομάδα Μοριακής Καρκινογένεσης).

Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά (pubmed publications). Επίσης έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις-ομιλίες σε πολυάριθμες εκδηλώσεις συνεχιζόμενης εκπαίδευσης οδοντιάτρων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει συγγράψει κεφάλαια σε 3 ξενόγλωσσα επιστημονικά βιβλία και ένα ελληνικό. Είναι κριτής (reviewer) και μέλος της επιστημονικής επιτροπής (Associate Editor), σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού. Είναι μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Κλινικής Στοματολογίας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Φωκαίας 4, Νέα Ιωνία