Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ελένη Ζαχαράκη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελένη Ζαχαράκη

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ελ. Βενιζέλου 157, Ν. Ερυθραία Τηλέφωνα Εργασίας: 210-6252079 Website: zacharakidentalcare.com

Βιογραφικό:

Η Οδοντίατρος Ελένη Ζαχαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Το 2006 αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2011.

Μετά το πέρας των σπουδών της, εργάστηκε για ένα χρόνο ως εξωτερικός συνεργάτης στο Γναθοχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» καθώς και στα Οδοντιατρεία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και του Ψ.Ν.Α «Δρομοκαΐτειο».

Κατά το χρονικό διάστημα 2012-2017 μετέβη μόνιμα στη Μεγ. Βρετανία όπου εργάστηκε ως συνεργάτης Οδοντίατρος, αποκτώντας μεγάλη κλινική εμπειρία σε όλο το φάσμα της θεραπευτικής, επανορθωτικής και αισθητικής οδοντιατρικής ενηλίκων και παιδιών.

Το 2015, έχοντας ολοκληρώσει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους φοίτησης, έλαβε τον τίτλο του Master Of Science in Conservative Dentistry (MSc Conservative Dentistry) από το διεθνώς διακεκριμένο Πανεπιστήμιο UCL Eastman Dental Institute του Λονδίνου, Μεγ. Βρετανία.

Το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα της έδωσε τη δυνατότητα εμβάθυνσης και εξειδίκευσης στην προσθετική και αισθητική οδοντιατρική. Στη μεταπτυχιακή της διατριβή ασχολήθηκε με την εργαστηριακή ανάπτυξη καινοτόμων εμφρακτικών υλικών (υλικά για λευκά σφραγίσματα / σύνθετες ρητίνες) με αντιμικροβιακές και επανορθωτικές ιδιότητες.

Η διατριβή της με τίτλο ‘Development of Novel Antibacterial and Remineralising Dental Composites- An in vitro study’ βραβεύθηκε με άριστα ενώ τμήμα της δημοσιεύθηκε και στο διεθνές περιοδικό PLOS One. (http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0164653).

Μετά το πέρας των μεταπτυχιακών της σπουδών συνέχισε να εργάζεται ως εξειδικευμένη συνεργάτης σε Πολυκλινικές του κεντρικού Λονδίνου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αισθητική αποκατάσταση σύνθετων περιστατικών όπως και στην αντιμετώπιση ασθενών με «οδοντιατρική φοβία».

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, της Βρετανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (BDA), του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηνωμένου Βασιλείου (GDC) και του International Team of Implantology (ITI). Παρακολουθεί πλήθος διεθνών και εγχώριων Συνεδρίων με στόχο τη διαρκή επιμόρφωση και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.

* Τον Ιούνιο του 2017 εγκαινίασε το ιδιωτικό Ιατρείο Zacharaki Dental Care στη Νέα Ερυθραία, με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γενικής αλλά και εξειδικευμένης οδοντιατρικής φροντίδας. Φιλοσοφία της αποτελεί η ολιστική αντιμετώπιση του οδοντιατρικού ασθενούς από την πρόληψη στην θεραπεία και την αισθητική αποκατάσταση, εφαρμόζοντας τα πλέον σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα κι έχοντας πάντα ως κέντρο τις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε ασθενούς.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ελ. Βενιζέλου 157, Ν. Ερυθραία