Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Ελευθέριος Νανάς - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελευθέριος Νανάς

Dental Home Larisa
Διεύθυνση Εργασίας: Ερυθρού Σταυρού 9-17, Λάρισα Τηλέφωνα Εργασίας: 2410255570 / 6948413500 Website: dentalhomelarisa.gr

Βιογραφικό:

Το Dental Home Larisa είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Προληπτικής και Αποκαταστατικής Οδοντιατρικής.

Ολοένα και περισσότερες ιατρικές έρευνες αποδεικνύουν τη σύνδεση της υγείας του στόματος με την υγεία του σώματος. Υγιές στόμα σημαίνει υγιές σώμα, γι’ αυτό και ο βασικότερος στόχος της ομάδας μας είναι η Πρόληψη.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εκπαιδεύει τους ασθενείς μας και τους ενημερώνει σωστά για τους τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν και να διατηρήσουν τη στοματική τους υγεία. Η εκπαίδευση και η ενημέρωση, σε συνδυασμό με το συστηματικό και λεπτομερή έλεγχο της κατάστασης του στόματος μας οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, χάρη στην πολυετή πείρα, τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας και τη χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, επιτυγχάνουμε άψογα την αποκατάσταση προβλημάτων του στόματος και ολοκληρώνουμε με επιτυχία τις θεραπείες μας.

Για εμάς, στο Dental Home Larisa, η στοματική υγεία είναι ποιότητα ζωής και αυτό ακριβώς είναι που προσφέρουμε στους ανθρώπους που φροντίζουμε.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ερυθρού Σταυρού 9-17, Λάρισα