Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ελευθερία Μιχαλιάνου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελευθερία Μιχαλιάνου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ταξιαρχών 59, Κορυδαλλός Τηλέφωνα Εργασίας: 210 4970755 / 6944 555504 Website: michalianoudentalclinic.com

Βιογραφικό:

Το οδοντιατρείο “Μιχαλιάνου Dental Clinic” δημιουργήθηκε για να προσφέρει άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση στον πόνο των συνανθρώπων μας παρέχοντας σύγχρονες και πρωτοποριακές λύσεις στα προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

Για να επαναφέρω την υγεία στα στόματα των ανθρώπων χρησιμοποιώ τα καλύτερα υλικά της οδοντιατρικής αγοράς με τις πιο έγκυρες και αποτελεσματικές μεθόδους και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους ασθενείς μου από το 1998 όχι μόνο να τους ανακουφίσω από τον πόνο αλλά πρωτίστως να τους εκπαιδεύσω στο σωστό τρόπο πρόληψης, ώστε τα δόντια τους να παραμένουν υγιή για πολλά χρόνια.

Οραματίζομαι έναν κόσμο που οι άνθρωποι θα χαίρουν άκρας υγείας στα στόματά τους και θα μας χαρίζουν όμορφα χαμόγελα. Γι’ αυτό τον σκοπό εως και σήμερα δεν σταμάτησα ποτέ να εκπαιδεύομαι και να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον κλάδο μου, μέσω παρακολούθησης συνεδρίων και σεμιναρίων.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ταξιαρχών 59, Κορυδαλλός