Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ελευθεριάδου Σμαρώ – Σωκράτης Δούσος - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελευθεριάδου Σμαρώ – Σωκράτης Δούσος

Αισθητική Οδοντιατρική – Εμφυτευματολογία
Διεύθυνση Εργασίας: Μεραρχίας 30, Σέρρες Τηλέφωνα Εργασίας: 23210 27767 Τηλέφωνα Εργασίας: 6976 97 52 55 Website: odontiatros-serres.gr

Βιογραφικό:

Η οδοντίατρος Ελευθεριάδου Σμαρώ διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στις Σέρρες, προσφέροντας υπηρεσίες που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καλή υγεία των δοντιών. Για παραπάνω από 20 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό κάθε ασθενή, φροντίζοντας για την έγκυρη θεραπεία και τη σωστή αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.
Ένα όμορφο, υγιές, αρμονικό λευκό χαμόγελο είναι κάτι που όλοι επιθυμούμε. Το χαμόγελο αποτελεί πέραν από ομορφιά του προσώπου, το μέσο για να εκφραζόμαστε, δίνοντας μας την ευκαιρία να πετύχουμε στην επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Ακόμη, βοηθά να έχουμε αυτοπεποίθηση, ακτινοβολία και καλή ψυχολογία. Επίσης προσδίδει θετική ενέργεια, φιλικότητα, ευτυχία και επιτυχία.

Η αισθητική οδοντιατρική κατακτά έδαφος αποτελώντας μια από τις πλέον μοντέρνες επεμβάσεις ομορφιάς. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που ενδιαφέρονται για την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Εστιάζει στη στοματική υγιεινή και δίνει έμφαση στη βελτίωση της αισθητικής των δοντιών, επιδεικνύοντας φωτεινά και όμορφα δόντια, εναρμονισμένα με το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του. 

Σε κάθε ασθενή πρέπει να γίνεται σωστή διάγνωση, σωστός σχεδιασμός και ανάλυση των δυνατοτήτων παρέμβασης στη βελτίωση του χαμόγελου. Η αισθητική ενός στόματος μπορεί να επιτευχθεί  από μια απλή έμφραξη ρητίνης μια στεφάνη, μια γέφυρα,
μια σύνθετη ολική αποκατάσταση καθώς και με χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Τα σύγχρονα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν πλέον σε πολλές περιπτώσεις την πιο ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για την αποκατάσταση των χαμένων φυσικών δοντιών.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μεραρχίας 30, Σέρρες