Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ελπίδα Γυμνοπούλου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελπίδα Γυμνοπούλου

Χειρουργός Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Σινώπης 34, Γουδή Τηλέφωνα Εργασίας: 210 7753984 / 693 2820832 Website: dentistmed.gr

Βιογραφικό:

Είμαι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκπόνησα τη Διδακτορική διατριβή μου στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακολούθησα το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα κλινικής νοσοκομειακής οδοντιατρικής με θέμα «Η οδοντιατρική αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενή», στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2008 μέχρι σήμερα είμαι επιστημονικός συνεργάτης της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Έχω δημοσιεύσει έντυπο με τίτλο «Στοματική υγιείνη σε ασθενείς με Αιμορροφιλία ή με άλλες κληρονομικές αιμορραγικές διαθέσεις».

Έχω παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων σχετικά με την Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και τα οδοντικά εμφυτεύματα.

Είμαι μέλος της Αισθητικής Οδοντιατρικής Ακαδημίας και της Ελληνικής Στοματολογικής Εταιρείας.

Εργάζομαι ως οδοντίατρος από το 1999 και εξασκώ όλους τους τομείς της οδοντιατρικής επιστήμης με συνεχή και διά βίου εκπαίδευση και τη χρήση των πλέον καινοτόμων και αξιόπιστων βιοϋλικών αυστηρών προδιαγραφών και πιστοποίησης από την FDA.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Σινώπης 34, Γουδή