Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Ελπίδα Ρούσσου - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ελπίδα Ρούσσου

Οδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Ηρώων Πολυτεχνείου & Καρνάγιο, Ερμούπολη, Σύρος Τηλέφωνα Εργασίας: +30 22810 87022 Τηλέφωνα Εργασίας: 6936 634 700 Website: dentist-roussou.gr

Βιογραφικό:

Εμπειρία 22 Ετών

Η Ιατρός Ελπίδα Ρούσσου σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1997. Έκτοτε, εργάζεται ως ιδιώτης οδοντίατρος, ασκώντας γενική οδοντιατρική στο ιατρείο της στη Σύρο. Παρέχει υπηρεσίες συνολικής αποκατάστασης του στόματος, ενηλίκων και παιδιών, με ιδιαίτερο βάρος στην αισθητική οδοντιατρική. 

Η οδοντίατρος Ελπίδα Ρούσσου παρέχει στο ιατρείο της, στην Ερμούπολη της Σύρου, ένα ολοκληρωμένο εύρος υπηρεσιών, που εμπίπτουν σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης και ανταποκρίνονται σε κάθε οδοντιατρική ανάγκη.

Στο σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο χώρο της εφαρμόζει όλες τις νέες μεθόδους και τεχνικές, με στόχο την αποτελεσματική και με διάρκεια αντιμετώπιση κάθε πάθησης και κάθε προβλήματος.
Όλες οι θεραπείες που ακολουθούνται σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς, γι’ αυτό και προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.
Οι υπηρεσίες του οδοντιατρείου απευθύνονται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικιακής ομάδας.
Η μακρόχρονη εμπειρία και η υψηλή επιστημονική κατάρτιση της οδοντιάτρου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στόχος είναι, πάντα, η επίτευξη της καλής στοματικής υγείας, καθώς και η αποκατάσταση όλων των οδοντιατρικών προβλημάτων κάθε είδους, αισθητικών ή λειτουργικών.
Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ηρώων Πολυτεχνείου & Καρνάγιο, Ερμούπολη, Σύρος