Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ευτυχία Δεληγιάννη Σκόνδρα - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ευτυχία Δεληγιάννη Σκόνδρα

Skondras Dental Center
Διεύθυνση Εργασίας: Σολωμού 7, Νέα Ερυθραία Τηλέφωνα Εργασίας: 2114094427 Τηλέφωνα Εργασίας: 6946226686 Website: skondrasdentalcenter.gr

Βιογραφικό:

Το οδοντιατρικο κέντρο Skondras Dental Center λειτουργεί από το 2010 και παρέχει υπηρεσίες εξειδικευμένης οδοντιατρικής, στον τομέα της Οδοντικής Προσθετικής, Αισθητικής και των Οδοντικών Εμφυτευμάτων.

Στελεχώνεται από την Δεληγιάννη-Σκόνδρα Ευτυχία DDS MSc με σπουδές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Στα πλαίσια μιας πιο ολοκληρωμένης – εξειδικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης υπάρχει η συνεργασία με άλλους εξειδικευμένους οδοντιάτρους στους τομείς της Ενδοδοντίας, Περιοδοντολογίας, Ορθοδοντικής, Παιδοδοντίας και Γναθοχειρουργικής, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο όλο το φάσμα της κλινικής οδοντιατρικής.

Η διάγνωση και η κατάρτιση του σχεδίου θεραπείας ολοκληρώνεται με μια λεπτομερή κλινική και ακτινογραφική εξέταση και μετά από εκτενή συζήτηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Τα θεραπευτικά σχήματα που προτείνονται είναι απολύτως εξατομικευμένα και βασίζονται στην επιστημονική τεκμηρίωση. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση και το σεβασμό στις οικονομικές δυνατότητες κάθε ασθενούς συνιστούν την υλοποίηση του επιθυμητού θεραπευτικού αποτελέσματος.

Όλες οι οδοντιατρικές παρεμβάσεις γίνονται με γνώμονα το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις λειτουργικές και βιολογικές αρχές που διέπουν τη σύγχρονη επιστήμη. Η θεραπευτική διαδικασία καθοδηγείται έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι προβλέψιμο με άριστη πρόγνωση και επιτυχία σε βάθος χρόνου.

Για τον λόγο αυτό, η τήρηση του υψηλού επιπέδου υγιεινής, ο αποκλεισμός των διασταυρούμενων μολύνσεων (των ασθενών και του προσωπικού), η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός και η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών αποτελούν τις αρχές με τις οποίες παρέχεται η οδοντιατρική φροντίδα στο ιατρείο μας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Σολωμού 7, Νέα Ερυθραία