Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ευαγγελόπουλος Περικλής – MicroSmiles - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ευαγγελόπουλος Περικλής – MicroSmiles

Διεύθυνση Εργασίας: Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Καρδίτσα, 43131 Τηλέφωνα Εργασίας: 2441021241 Τηλέφωνα Εργασίας: 6979175566 Website: microsmiles.gr

Βιογραφικό:

Το οδοντιατρείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1979 από τον Κωνσταντίνο Ευαγγελόπουλο, ο οποίος εργάστηκε με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών του για περίπου 40 χρόνια. Παρέδωσε το ιατρείο του στον γιο του Περικλή Ευαγγελόπουλο το 2016.

Ο Περικλής Ευαγγελόπουλος αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου το 2014. Έκτοτε στα πλαίσια της συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης και της δια βίου μάθησης, έχει συμμετάσχει και με εργασίες σε συνέδρια, ημερίδες και πρακτικά σεμινάρια πάνω σε διάφορους τομείς της Οδοντιατρικής (ενδοδντία, σύγχρονη αποκαταστατική οδοντιατρική κ.ά)
Επιπλέον, έχει εργαστεί ως οδοντίατρος στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας και εν συνεχεία ως εθελοντής στο Οδοντιατρικό κέντρο Ομόνειας του Πολεμικού Ναυτικού (Ν.Ν.Α).

Ο εξοπλισμός του οδοντιατρείου περιλαμβάνει πρωτοποριακές οδοντιατρικές συσκευές και υλικά τα οποία ανταπεξέρχονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ηρώων Πολυτεχνείου 3, Καρδίτσα, 43131