Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Ευγενία Αληφακιώτη - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ευγενία Αληφακιώτη

Παιδοδοντίατρος
Διεύθυνση Εργασίας: Μανδηλαρά 5Α, Λάρισα Τηλέφωνα Εργασίας: 241 111 0270 / 694 050 7033 Website: pediatric-dentist

Βιογραφικό:

Η Αληφακιώτη Ευγενία είναι η υπεύθυνη Παιδοδοντίατρος του ιδιωτικού ιατρείου Tooth Park στη Λάρισα, το οποίο παρέχει εξειδικευμένη οδοντιατρική φροντίδα σε βρέφη, παιδιά, εφήβους και ΑμεΑ.

Ο χώρος του Παιδοδοντιατρείου Tooth Park είναι ειδικά διαμορφωμένος για να αισθάνονται οι γονείς και τα παιδιά ασφαλείς και χαρούμενοι δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των μικρών ασθενών και του οδοντιάτρου.
Η οδοντίατρος είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ, με μετεκπαίδευση και ειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, Ελβετία και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στην Ελβετία και στην Ελλάδα και διακρίνεται για την ιδιαίτερη κλίση της στην επιτυχή αντιμετώπιση της οδοντιατρικής φοβίας στα παιδιά και τους εφήβους.

Έχει παρουσιάσει πολυάριθμες επιστημονικές εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, ενώ έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε δράσεις σχετικά με την πρόληψη και τη στοματική υγεία των παιδιών, των εφήβων και των ατόμων με αναπηρία.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Μανδηλαρά 5Α, Λάρισα