Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Ευθύμιος Παπαβραμίδης – Smilestyle - Κατάλογος Οδοντιάτρων

Κατάλογος Οδοντιάτρων: Με την εγγραφή σας στον οδοντιατρικό κατάλογο του dentalpress, τα στοιχεία σας καθίστανται εύκολα προσβάσιμα σε συναδέλφους αλλά & στο ευρύτερο κοινό.

Εγγραφή στον Κατάλογο

Ευθύμιος Παπαβραμίδης – Smilestyle

Οδοντιατρική Κλινική Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Εργασίας: Ταβάκη 47, Θέρμη, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνα Εργασίας: 2310 024 565 Website: smilestyle.gr

Βιογραφικό:

Ο Ευθύμιος-Δημήτριος Παπαβραμίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Εισήχθη στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πανελλήνιες εξετάσεις, φοίτησε εξολοκλήρου στην Ελλάδα και αποφοίτησε το 2005. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Εταιρείας Οδοντιατρικής Ελλάδας και διοργανωτής εθελοντικών δράσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Υπηρέτησε ως στρατιωτικός Οδοντίατρος στην Αλεξανδρούπολη, τη Σαμοθράκη και τη Ρεντίνα.

Το 2008 εργάστηκε στις ΗΠΑ στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ ως επισκέπτης ερευνητής στο τμήμα Οδοντιατρικής Πληροφορικής επικεντρωμένος στις τρισδιάστατες τεχνικές απεικόνισης.

Το 2009 υπήρξε συνεργάτης της Ορθοδοντικής κλινικής στην Πανεπιστημιακή κλινική του Κιέλου της Γερμανίας με εξειδίκευση στις διαταραχές της κροταφογναθικής διάρθρωσης.

Το 2010 μετεκπαιδεύτηκε στα οδοντικά εμφυτεύματα στο Αμβούργο της Γερμανίας στην εξειδικευμένη κλινική Implantologikum.

Από το 2010 έως το 2013 εργάστηκε στις κλινικές Ocean Drive Dental Care και Vitaliteeth στο Εδιμβούργο της Σκωτίας σε περιστατικά γενικής οδοντιατρικής, αισθητικής οδοντιατρικής και εμφυτευμάτων.

Το 2011 εκπαιδεύτηκε σε προχωρημένες τεχνικές οστικής αναγέννησης και μεταμόσχευσης στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας από τον πρωτοπόρο στο χώρο Professor Alexander Salvoni και σε προχωρημένες τεχνικές Αισθητικής Οδοντιατρικής στο Λίχτενσταϊν.

Ταυτόχρονα με την εργασία του το 2012 παρακολούθησε ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμα πιστοποίησης στην εμφυτευματολογία στο Cambridge της Αγγλίας.

Το 2013 πιστοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στη χρήση Βοτουλινικής τοξίνης και Υαλουρονικού οξέος για αισθητικούς λόγους.

Έχει πολυάριθμες ανακοινώσεις σε συνέδρια και ημερίδες.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Ταβάκη 47, Θέρμη, Θεσσαλονίκη